Samsung Galaxy S IV će koštati €699?

 

Galaxy s4 cijena Samsung Galaxy S IV će koštati €699?

Samsung je prije neku večer službeno predstavio novi Galaxy S IV i svijet se još nije prestao tresti. Napokon smo iz prve ruke saznali sve o njemu ili bolje reći gotovo sve. Nitko još nije rekao po kojoj će se cijeni prodavati. Sad se lagano diže veo i s te tajne velike moći. 

Talijanski tehno blog Android Caotic se izgleda dokopao cijene novog Galaxya iz nekog talijanskog dućana. Moćan Galaxy – moćna mu i cijena. Ako je za vjerovati ovom isječku iz cjenika, novi Galaxy s IV će vas kroz život pratiti za 699 laganih eurića. Ruku na srce to nam i ne govori previše budući da ne znamo na koji od modela novog Galaxya se ta cijena odnosi.

Naime, toliko bi mogao koštati onaj najskromniji model s 16 GB interne memorije, bez LTE-a i s ručnom klimom i čeličnim felgama, a mogao bi biti i onaj najjači model s 64 GB i podrškom za LTE, dvozonskom automatskom klimom i kožnim sjedalima.

galaxy s4 cijena 02 Samsung Galaxy S IV će koštati €699?

Bilo kako bilo, jeftin biti neće samo je pitanje kakav će cijenom biti u usporedbi s opakom konkurencijom. Na tržište bi trebao krajem travnja, dakle za nekih mjesec dana i to globalno.

Radujem se što skorijem susretu s ovim čudom.