Navodno: Nexus 5 cijene, podtakovni prostor i baterije


Nexus 5 cijene baterija memorija

Nove informacije o Nexusu 5 govore nam i o njegovim cijenama koje će biti različite ovisno o količni integrirabog podatkovnog prostora i kapacitetu baterije. Da, izgleda da će ove godine nexusoljupci moći odabrati i bateriju.

Dosada su u Googleu u želji da svoj Nexus ponude po što nižoj cijeni škrtarili i u pogledu podatkovnog prostora, a bogme i u pogledu kapaciteta integrirane baterije. I dalje će ali opet u nešto prihvatljivijem obliku. Ako se ove nove informacije ispostave vjerodostojnima, novi će Nexus ssmartphone iz Googlea il LG-a dolaziti dvije varijante.

Model s 16 GB interne memorije i baterijom kapaciteta 2300 mAh tako će nositi cijenu od $299 dok će druga varijanta biti nešto skuplja ali će zato nuditi 32 GB interne memorije i izdašniju bateriju kapaciteta punih 3000 mAh no po cijeni od $399. Te će cijene naravno dok dođu do nas naravno naći načina kako će se u nekom perverznom odnosu s švicarskim Frankom i Linićem, udvostručiti.

Kao i dosad LG će po Googleovu naputku zaobiči utor za microSD kartice iako bi ga mnogi željeli vidjeti.

Očekujemo ga do kraja ovog mjeseca zajedno s Androidom 4.4 KitKat,  a tek tada ćemo mu definitivno znati i ime jer nastavi li Google s Nexusom 5 pa 6 doći će i do 7 pa će biti u problemima.