Cydia Impactor – Uklonite jailbreak bez ažuriranja iOS-a

Cydia Impactor unjailbreak tutorijal

Jay Freeman – bradata momčina i vlasnik Cydia jailbreak trgovine aplikacijama, bez kojeg jailbreak ne bi imao smisla, složio je možda i najvažniju jailbreak aplikaciju ikad – Cydia Impactor. Njome ćete bezbolno ukloniti jailbreak s vašeg iUređaja.

Oni koji s jailbreakanjem nisu baš na ti, možda ni ne znaju da se jailbreak inače uklanja samo vraćanjem iUređaja na tvorničke postavke koristeći računalo i iTunes. To samo po sebi ne bi ni bilo nekakav problem da Apple nije ugradio sigurnosni mehanizam ili kvaku 22, ako hoćete, koja pritom vaš uređaj na silu ažurira na posljednju verziju iOS-a iako vi to vjerojatno ne želite.

Često se događa da ta neka novija verzija iOS-a ne podržava aktualno jailbreak rješenje pa biste ažuriranjem izgubili mogućnost ponovnog izvlačenja vašeg iUređaja iz zatvora.

Tu na scenu stupa Cydia Impactor (beta) koji će s 2-3 klika na samom uređaju odraditi un-jailbreak i restore uređaja na tvorničke postavke ali će zadržati istu verziju iOS-a iako je u opticaju neka novija verzija, potencijalno neka koju se ne da jailbreakati.

Evo kako izvesti un-jailbreak Cydia Impactorom:

  1. Napravite backup vašeg iUređaja koristeći iCloud ili iTunes
  2. Priključite uređaj na punjač
  3.  Instalirajte Cydia Impactor iz Cydia trgovine
  4. Pokrenite Cydia Impactorklikom na  delete all data and unjailbreak device, a nakon toga klikom i na tipku Delete All kako biste potvrdili vaš naum.NAkon što postupak otpočne ne dirajte vaš iuređaj dok ponovno ne ugledate iOS setup welcome screen
  5. Tada ponovno postavite svoj iUređaj i aktivirajte ga.

Super!

2
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Toni JerkovićVelija Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Velija
Guest
Velija

Pozdrav,imam iphone 6 icloud lock ali aktivan,zelio bih ugasiti find my iphone palo mi napamet da uklonim icloud configuraciju putem ifile instalirao ciydiu bez jb,moze li se uredjaj jailbreake sa vec instaliranom cydiom bez posljedica jailbreakati i bez gasenja find my iphone prekidaca,zahvaljujem timu