LG u Q3 ostvario 83% veću dobit no lani

LG Q6 recenzija

Korejski LG objavio je svoje financijske rezultate za treće tromjesečje ove godine. Rezultati su stvarno impresivni, no njihova mobilna divizija s tim nema previše veze.

LG Electronics s trećim kvartalom može biti više no zadovoljan. Naime, dobit im je u godinu dana porasla za 82.2%, što je značajan skok. Najviše love donosi im njihov odjel potrošačke elektronike, televizori i kućanski aparati, a najveći uteg oko vrata im je unatoč ove godine izvrsnim telefonima, njihov mobilni odjel, koji bilježi gubitke od 176 milijuna dolara.

LG G6, premda vrhunski smartphone ove godine nije se baš uspio nametnuti konkurenciji iz domovine, a puno se očekuje i od jeftinijih, a zanimljivih LG Q6 i Q8. 

LG V30 je svakako njihov najbolji smartphone ove godine, no opet kasni s izlaskom na tržište, a hoće li kod nas uopće stići, nije još potvrđeno. Valjda će pomoći da 4. kvartal LG-eve mobilne divizije bude ipak nešto bolji. 

Ako ste jedan od onih koji su ove godine mudro odabrali LG G6, pišite nam o svojim iskustvima u komentarima ispod, a ako još niste bacite oko i na moju recenziju njega i njegova zaista povoljnog, a zanimljivog dvojnika LG Q6.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.