Crveni OnePlus 6 od danas u prodaji, Bullets Wireless sluše ponovno na lageru

OnePlus 6 crveni od danas u prodaji

Za one koji vole vrhunske telefone, a ujedno vole i crvenu boju evo jedne kratke koja će vas zanimati. OnePlus 6 u crvenoj boji danas kreće u prodaju, a i oni koji već neko vrijeme čekaju njihove Bullets Wireless sluše veselit će što su ponovno dostupne.

Kineski OnePlus svoju ulogu svojevrrsna Boutuque proizvođača smartphonea odrađuje više no dobro. Filozofiju lansiranja jednog ili dva top modela godišnje uz kvalitetnu dodatnu opremu isfurali su maestralno.

Njihov novi alat za zavođenje nasa je crveni OnePlus 6, kojeg su predstavili nedavno, a osim po toj izuzetno atraktivnoj vanjštini, od ostalih se OnePlus 6 modela ne razlikuje nimalo.

I ovaj sexy crveni OnePlus 6 će tako ponuditi izvrstan zaslon, vrhunske performanse i rekao bih bez pretjerivanja, najglađe i najbrže Android iskustvo na tržištu bok uz bok uz Googleove Pixele. 

Da kupujem sada, a ne čim je izišao, definitivno bih se odlučio za ovog crvenog.

OnePlus 6 crveni od danas u prodaji

Ono što me sad veseli je povratak Bullets Wireless sluša, koje su rasprodane dok si rekao “keks” ali od danas su ponovno na lageru. Kažu najbolje bežične sluše za tu lovu. Isprobat ćemo…

Tko još nije nek’ baci oko na moju recenziju OnePlusa 6 u nastavku, a uskoro donosim osvrt nakon mjesec dana u kojem ću vam reći jesam li požalio što sam ga naručio.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.