U manje od 2 mjeseca prodano više od 3 milijuna Honora 10

U manje od 2 mjeseca prodano više od 3 milijuna Honora 10

Huaweiev podbrand Honor je sudeći prema brojkama koje su objavili sve popularniji, naročito na europskim tržištima. U manje do dva mjeseca tako je prodano više od tri milijuna Honora 10.

Prvih šest mjeseci za Honor donose rast prodaje od 150% na svim tržištima osim kineskom i Europom kao najjačim tržištem za Huaweiev podbrand. U Velikoj Britaniji Honor bilježi rast od 200%, a u Španjolskoj od čak 500%. Ubrzo nakon lansiranja Honora 10 i početka prodaje u Rusiji je Honor preskočio Apple i zauzeo drugo mjesto najpopularnijih smartphone brandova.

Honor 10 njihov je najljepši i najbolji smartphone dosad, a kako smo vidjeli za vrijeme testa i druženja, za cilj ima ponuditi ono što nudi Huawei P20 po dosta nižoj cijeni i u tome je uvelike uspio. Mogli bismo reći da je to trenutno jedan od najboljih smartphonea cijene između 400 i 450 eura.

Honor navodno u sljedeće tri godine postati brand broj tri, što je blago rečeno ambiciozno budući da i Huawei cilja na meti ima vrh piramide.

Što vi mislite o Honoru kao smartphone brandu? Pišite nam u komentarima ispod, a ako još niste bacite oko na moju Recenziju Honora 10.

2
Imaš nešto za reći?

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Branko54#Vepar Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

najnovije najstarije s najviše glasova
Vepar
Gost
Vepar

Honori su ok.atraktivni,dobar hardver i nisu preskupi,ali taj EMUI je flop 🤪

Branko54#
Gost
Branko54#

Wau! Bome im je krenulo !3milijuna primjeraka za par Dana! Svaka čast! Huawei ! Odnosno Honor 😉😉😇😇💪👍👌