Sve vas u potrazi za bečičnim slušalicama zanimat će ova nova akcija u Cafago webshopu, koji po cijeni jednog nudi dva para bežičnih slušalica, a sve bez dodatnog poreza i uz besplatnu dostavu.

Lenovo LivePod LP40 slušalice prije svega izgledaju lijepo i kompaktno, a jamče odličan zvuk, dugotrajnu autonomiju i supresiju okolne buke.

Dolaze u kutijici za punjenje i pohranu, udobne su u uhu i ne stvaraju pritisak, a opet sigurno leže u uškama. Vodootporne su na znoj i laganu kišu.

13mm zvučnici jamče kvalitetan i moćan zvuk, a Bluetooth 5.0 veza postojanu konekciju, štedljiv rad i nisku latenciju za gejmere.

Svaka je slušalica opremljena i kapacitivnom tipkom za kontrolu reprodukcije glazbe, poziva i glasnoće kao i Siri odnosno Google Asistenta.

Kompatibilne su s Android telefonima i tabletima, iOS uređajima kao i Windows računalima.

Kutijica integrira bateriju kapaciteta 300mAh i puni se putem USB C porta. Punjenje traje sat i pol, a LED indikator će vas informirati o statusu punjenja, odnosno baterije.

Lenovo LivePod LP40 su dostupne u crnoj i bijeloj boji, a naručite li ih iz Cafago webhsopa, za 19,99€ dobit ćete dva para uz besplatnu dostavu i bez dodatnih poreza.

Prethodni članakOvo su Galaxy A54 i Galaxy A34! Unboxing i prije službenog predstavljanja!
Sljedeći članakI Huawei preuzima Dinamički otok? Evo kako će izgledati P60 Pro
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments