24 Listopad, 2017, 04:15:04
Dobrodošli, Gost. Molimo prijavite se ili se registrirajte
Novosti: SMF - Just Installed!

smartphonehrvatska ForumNovi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Android / Kviz o hrani - Zabavni kviz znanja
« Zadnji post sale89 23 Listopad, 2017, 13:22:55 »
Bok ljudi! Evo malog iznenađenja za sve gurmane! Kviz o Hrani je potpuno nova kviz igra, u kojoj ćete naći različita kviz pitanja o hrani i piću. Znate li koja je najskuplja kafa na svijetu? Za ovu i ostale kul informacije, kliknite na link ispod. :)

Google Play link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foodquiz.triviagames&hl=hr


2
LG / LG G2 - gdje nabaviti kabel
« Zadnji post LogicusMPS 20 Listopad, 2017, 22:42:40 »
Pozdrav momci,

Zna li netko gdje nabaviti kabel od punjača za G2, ili G3, G4, mislim da su kompatibilni svi. Ovi ne valja, sporo puni gdje god da se spoji, probano na više punjača, komp ne prepozna mobitel spojen preko njega.

Port je OK, jer normalno puni i spaja preko ostalih punjača/kabela.
3
Android / Lav - Životinja Koja Govori
« Zadnji post wanderer1479 20 Listopad, 2017, 14:36:48 »
Postoji velika fascinacija oko životinja koje pričaju na internetu, a ako vi tražite virtualnog prijatelja, onda biste trebali pogledati odličnu igricu Lav – Životinja Koja Govori! Ovaj simpatičan momak će vas razveseliti i zabaviti, i imat ćete mogućnost da promijenite dom u kojemu živi, odjeću koju nosi, i aksesoare koje koristi. Vrlo brzo će postati vaš najbolji virtuelni prijatelj, i neće proći dan a da se ne družite sa njim.

Možete nabaviti ovu popularnu igru besplatno ako slijedite ovaj link: https://goo.gl/U8KWXd

4
Android / Strahovite Melodije
« Zadnji post wanderer1479 19 Listopad, 2017, 14:31:01 »
Predstavljamo nevjerojatnu aplikaciju Strahovite Melodije svima vama koji volite horor. Savršeni su za sve vas koji volite sablasne priče, jeziva stvorenja noći, i strašne filmove. Možete ih koristiti kao zvuk zvona, ili da se šalite sa prijateljima, i zasigurno ćete uživati u njima.

Najbolji dio kod ove odlične aplikacije je da je potpuno besplatna, tako da kliknite na ovaj link i nabavite je što prije: https://goo.gl/7voaN9

5
Android / Napravi Svog Robota
« Zadnji post wanderer1479 18 Listopad, 2017, 12:50:52 »
Ako ste ludi za robotima i strojevima, zasigurno će vam se svidjeti kul igra Napravi Svog Robota! Imat ćete priliku da napravite jedinstvenog robota, i moći ćete da iskažete vašu kreativnost. Savršena je i za dječake i djevojčice, i ne postoji dobna granica za ovu igru!

Nabavite nevjerojatnu igru Napravi Svog Robota ovdje: https://goo.gl/hxapqV


 
6
Android / Bodibilding Fotomontaža
« Zadnji post wanderer1479 17 Listopad, 2017, 10:19:32 »
Zdravo gospodo! Svaki od vas je bar jednom poželeo imati savršeno tijelo puno mišića, i zapitao se kako bi izgledao sa pločicama. Pa, sada to možete lako provjeriti zahvaljujući najnovijoj aplikaciji Bodibilding Fotomontaža, tako da pogledajte šta nudi i postanite najzgodniji momak!

Aplikacija Bodibilding Fotomontaža je dostupna za skidanje ovdje: https://goo.gl/ioBpVN
7
Android / Kviz iz Povijesti: Kviz Znanja na Hrvatskom
« Zadnji post sale89 16 Listopad, 2017, 12:17:46 »
Kviz iz Povijesti: Kviz Znanja na Hrvatskom je test iz istorije sa zabavnim pitanjima i jos zabavnijim povijesnim činjenicama. Sa 150 opštih povijesnih pitanja i odgovora, pročitaćete 150 doista zabavnih povijesnih činjenica koje nikada niste čuli. Znate li odgovore na sva pitanja iz američke povijesti? A na pitanja o Drugom svijetskom ratu?

Google Play Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.worldhistoryquiz.historiadelmundo&hl=hr

8
Android / Jezive Pozivnice za Zabavu
« Zadnji post wanderer1479 12 Listopad, 2017, 08:33:00 »
Aplikacija Jezive Pozivnice za Zabavu vam daje mogućnost da iskažete vašu kreativnost i pozovete prijatelje na žurku na jedinstven način. Ponekad je svima nama potreban predah od svakodnevnog života, zbog toga se potrudite da vaša žurka bude jedinstvena i iskoristite ove pozivnice da bi bila još bolja. Ako volite jeziva stvorenja, onda će vam se zasigurno svidjeti šta smo pripremili za vas.

Najbolji dio kod ove fantastične aplikacije je da je potpuno besplatna! Možete je preuzeti ovdje: https://goo.gl/ucbmJo
9
Android / Strašni Okviri za Slike
« Zadnji post wanderer1479 10 Listopad, 2017, 07:35:10 »
Pripremite se za malo straha i horora uz aplikaciju Strašni Ramovi za Slike! Omogućit će vam da ukrasite vaše fotografije na jedinstven način, i zasigurno ćete se zabaviti dok je budete koristili. Ponekad slike trebaju vrlo malo dekoracije da bi izgledale najbolje moguće, a kada počnete da koristite ove jezive okvire, dobit ćete mnogo više. Možete ih koristiti da iznenadite vaše prijatelje i obitelj, i da napravite mali poklon za njih.

Kul aplikacija Strašni Ramovi za Slike je vrlo laka za korištenje. Sve što treba da uradite jest:
- Slikate novu sliku, ili da izaberete postojeću iz uređaja
- Pogledate kolekciju okvira i nađete onaj koji vam se najviše sviđa
- Uredite sliku tako da odgovara okviru
- Dodate foto efekte i uljepšate vašu fotografiju

Preuzmite aplikaciju na ovom linku: https://goo.gl/Cd7qrb

10
Android / Kviz o Životinjama
« Zadnji post sale89 09 Listopad, 2017, 09:10:36 »
Bok svima! Kviz o Životinjama je domaća aplikacija namjenjena svijetskom tržištu, ali naravno, naši ljudi su ti koji zaslužuju da je prvi koriste i uvek su tu da daju iskrene komentare, pa nam tako pomažu da napredujemo. :)
Kviz ima preko 150 pitanja o životinjama iz svakog kuta svijeta i još više zanimljivih činjenica koje ranije niste imali priliku da čujete. Ako volite životinje i da učite o njima, igrajte se. Ako mislite da ste odličan poznavalac životinja, igrajte se. I naravno, kažite kakvi su vam utisci. U svakom slučaju, prijaće vam. Pozz!

Google Play link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.animalquiz.triviaquestionsandanswers&rdid=com.animalquiz.triviaquestionsandanswers&hl=hr

 Str: [1] 2 3 ... 10
Carbonate design by Bloc
variant: carbon
SMF 2.0.2 | SMF © 2011, Simple Machines
SMFAds for Free Forums