U potrazi za zanimljivom temom, prikladnom za lijeno nedjeljno jutro naletjeh na na nešto za sve vas iPhonoljupce. Naime, iPhone kao takav iako poprilično otporan na vanjske utjecaje nije neuništiv pa ga mnogi vole zaštititi raznoraznim maskama i zaštitnim kućištima. Danas, međutim pričamo o tome kako vaš iPhone može zaštititi vas i vaš goli štrumpf.

Hipotetska situacija broj jedan. Vi ste taksist jedne od novih alternativnih službi u Zagrebu. Jel vas već strah?  I ja bih bio zabrinut na vašem mjestu. Osim što ste kao vozač taksija izloženi raznoraznim sumnjivim likovima u gluho doba noći, morate konstantno biti i na oprezu da vas ne dohvati jedan od “kolega” iz konkurentske taksi službe dok vi pijuckate cappuccino i listate golišavi časopis.

U takvim situacijama dobro bi došao nekakav učinkoviti repelent gamadi ali ne onaj za komarce već nešto jače. OK, možete na posao nositi djedovu lovačku dvocijevku, možda joj čak skratiti i cijevi da bude lakša ali svejedno nije baš praktično. Uostalom za ove iz drugih taksi službi dva metka su malo. Najbolje je imati nešto malo, učinkovito do bola i prije svega nešto što je uvijek uz vas ma gdje bili.

Predstavljamo Yellow Jacket, zaštitno kućište za iPhone 4S. Ova žuta jakna moćna je naprava, koja uz minimalno povećanje gabarita vašeg telefona nosi i ni manje ni više no 650,000 volti moćan pištolj za omamljivanje onih, koji vam žele zlo (uključujući i punicu). Drugim riječima, nasrne li netko na vas vi ga lijepo ošinete s više od pola milijuna volti pa da vidimo čija majka crnu vunu prede. Kad vaša meta od bola i užasa nosom izmjeri pod, na vašoj je kreativnosti što ćete dalje. Nudi se od klasične cipelarke do sofisticiranih koreanskih metoda mučenja. Tko tebe kamenom ti njega iPhoneom!

E da, nije gotovo. Yellow Jacket na mirne dane kad nemate koga mlatiti voltima, može produljiti rad vašeg iPhona i za dodatnih 20 sati jer ima mogućnost preusmjeriti energiju u punjenje baterije. Tu je i sigurnosni mehanizam koji štiti od samoošinjavanja strujom dok razgovarate s ženicom:-)

Hipotetska situacija broj dva. Vi ste iskusna dama noći, koja svojim čarima uveseljava mase u hladnim zimskim i ljepljivim ljetnim noćima. Mislim da ne treba napominjati da jedan veći dio vaše klijentele i nije baš na ti s osnovnim bon tonom i kodeksima ponašanja u društvu jedne dame, kao što ste vi. Ponekad znaju biti grubi i tražiti od vas performanse s kućanskim aparatima za koje niste specijalizirani. OK, možete vi sa sobom nositi Lugera, kojeg vam je u nasljedstvo ostavila baka, koja je za vrijeme okupacije 40-tih godina prošlog stoljeća imala privatnu praksu, kojom se i vi danas s ponosom bavite. Međutim, pročuje li se da volite pucati u klijente, ode karijera.

Predlažemo nešto što je lagano, učinkovito i uvijek je uz vas ma gdje bili. SmartGuard zaštitno kućište za iPhone nudi baš to. Osim što štiti vaš iPhone od ogrebotina, vas štiti ugrađenim kanistrom sa “paprenim sprejem” kojim na udaljenosti od metar i pol udaljenosti pogađate grubijana u oči, a on s bolnom grimasom i psovkom na ustima pada na pod. Dalje je opet na vama. Nudi se široki dijapazon akcija od štikle u prepone do “paprenog spreja” opet u prepone:-)

Naravno SmartGuard ima sigurnosne mehanizme koji vas štite od slučajnog prskanja same sebe dok razgovarate s dečkom.

Eto, smartphonehrvatska misli na vašu sigurnost, ma kojim poslom se bavili:-)

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments