Od još malo glasina o nadolazećem novom iPhonu, glava ne boli? Očekivanja su velika, naročito s obzirom na činjenicu da prošlogidišnji iPhone 4S i nije baš bio neka velika promjena u odnosu na iPhone 4. Danas imamo navodne fotografije prednje šajbe.

Fotografije navodnih prednjica bijelog i crnog iPhona 5 potvrđuju mnoge dosad već poznate glasine. Iz fotki je vidljivo da će novi iPhone 5 dobiti nešto veći zaslon, a najvjerojatnije 4” Retina razlučivosti 640 x 1136 piksela. Takav bi zaslon imao mjesta za još jedan red ikonica na zaslonu te bi imao omjer stranica 16:10.

Iz fotki se također da razlučiti novi smještaj prednje kamere, koja će biti centrirana iznad rešetke zvučnika slušalice, a veličina rupice daje nadu da bi to mogla biti i HD kamera za videopozive u visokoj razlučivosti pa će FaceTime pozivi s punicom biti još strašniji.

Ostatak ostavlja dojam istog starog iPhona pa se postavlja pitanje svima nama jeli to dovoljno da korisnici u krajnjoj dosadi ne počnu prelaziti na alternativne platforme. Što vi mislite?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments