Lumia 820


Lumia 920 PureView

Ako su ove fotke i glasine točne, a saznat ćemo uskoro, Nokia donosi PureView tehnologiju na Windows Phone platformu. Fotke i škrte popratne specifikacije prikazuju dvije nove Lumie, koje će Nokia predstaviti 5. rujna. Stižu u bojama.

Obje Lumie i velika Lumia 920 te nešto skromnija Lumia 820  dolaze u prepoznatljivom Nokia N9/Lumia monolitskom dizajnu. Lumia 920 ima veliki 4.5” zaslon i dolazi u gomilu veselih boja. Osim toga čini se da integririra kameru s PureView tehnologijom i Carl Zeiss lećom jačine 21MP. To u principu znači da bi fotke napravljene u 5MP kvaliteti imale 4 piksela sabijena u jedan “super piksel” što opet rezultira vrhunskom fotografijom i mogućnošću zoomiranja bez gubitka na kvaliteti. Isto tako bi fotke u uvjetima slabijeg osvijetljenja bile kudikamo kvalitetnije. Mislim da će svi prežaliti oni preostalih 20MP sa Nokie 808, kad shvate da Lumia 92o nema onakvu grbu.

Lumia 820

Nokia Lumia 820 čini se. ima klasičnu kameru i nešto skromnije specifikacije s 4.3” zaslonom ali u istim šarenim bojama.

Detaljnije o specifikacijama Lumie 920 i Lumie 820 čim se pojave. Kako bi Ameri rekli “Stay tuned!”

Windows Phone leti u nebo! Najprije Samsung s ATIV S-om, a sada i Nokia. Radujem se, a vi?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments