Google Nexus 5

 

Google Nexus 5

Iako se u jednom trenutku mislilo kako bi Motorola mogla napraviti novi Nexus 5, izgleda da će on ipak doći iz LG-eva tabora. Najnovije informacije iz LG-evih tvornica u Vijetnamu tvrde kako je novi Nexus 5 baziran na LG G2 ali bez leđnog pipkanja no ipak pokretan Snapdragonom 800.

Ako čekate novi Nexus 5 evo još malo vijesti da vas podgrije dok čekate. Izgleda da ipak stiže iz LG-a no ako ste namjeravali pipkati po njegovim leđima, nećete imati naročita razloga, osim ako baš ne volite packati po staklu. Izgleda da će on većim dijelom biti baziran na LG G2 modelu baš kao što je prošle godine Nexus 4 bio baziran na Optimusu G.

Nexus 5 će preskočiti stražnje tipke ali će preuzeti izvrstan 5,2-inčni full HD zaslon s tankim okvirom, a pokretat će ga, moćni  Snapdragon 800 čipset, iako se jedno vrijeme tvrdilo da će furati Snapdragon 600. Neke će veseliti, a druge razljutiti stakleni stražnji poklopac, koji možda izgleda dobro ali sigurno slabije podnosi poljubac betona i vikend posjet familije s živahnim trogodišnjim nećakom.

Navodno bi trebao biti spreman za napad tamo pred blagdansku šopingholiju, a hoće li Google i na njega  staviti povoljnu cijenu, koja će se do dolaska u Hrvatsku nekom čarolijom učetverostručiti, vidjet ćemo.

Kakav bi po vama bio vrhunaravni Nexus 5, zbog kojeg biste i majku stavili na njuškalo? Pišite nam u komentarima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
UVIJEK VJERNI

Ha sad, kakav bi bio… Savršeno bi bilo da ima sve što će imati i još SD card i 3 gige rama. Ali to su samo moje želje… Ma bit će on i ovako pila.

andrija

Baterija 4000 mah
64 gb