BlackBerry Messenger Android iOS

 

BlackBerry Messenger Android iOS

BlackBerryev Messenger do kraja tjedna stiže na Android i iPhone i time taj poznati IM servis donosi i van granica posrnule BlackBerry platforme. Osim klasičnih Instant Messagiging funkcionalnosti, BBM za Android iOS donosi i neke značajke društvenih mreža. Zvuči kao ozbiljna konkurencija vrlo popularnom WhatsAppu.

BlackBerry Messenger omogućuje brzo izmjenjivanje tekstualnih poruka ali i glasovnih datoteka te fotografija. Tijekom komunikacije korisnik vidi kada je njegova poruka dostavljena i je li pročitana, a vidi se i kada vaš komunikacijski partner s druge strane svijeta tipka odnosno odgovara na vašu poruku. Moguće je kreirati chat grupe do 30 članova koji istovremeno mogu komunicirati pretvarajući to u pravu chat orgiju.

BBM Aplikacija omogućuje i postavljanje statusa sa slikom i profilom, a svaka izmjena istih razglašena je svima u vašem BBM komunikacijskom dosegu, otprilike kao na Facebooku.

BlackBerry Messenger za Android stiže 21. rujna dok za iPhone dolazi dan kasnije 22. rujna.

Iako BBM ovako na papiru zvuči interesantno, sumnjam da WhatsApp ima većeg razloga za brigu, no pričekajmo još oih par dana za konačni sud o novom BlackBerry Messengeru za Android i iOS.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
luka

viber je zakon, za poruke i sve