Nokia Guru BH-121 bežične slušalice


Nokia Guru BH-121 bežične slušalice

Nokia je danas i službeno predstavila cool bežične slušalice za svoje Lumie i nove Asha modele. Bluetooth slušalice oznake BH-121 bežično se uparuju s uređajem i nude osnovne kontrole reprodukcije glazbe ali služe i kao hands free dodatna oprema. Najvažnije od svega je da izgledaju cool.

BH-121 Bluetooth slušalice pažnju privlače svojim četvrtastim dizajnom upadljivih jarkih boja. Dimenzije uređaja su 39 x 39 x 12 mm. Opremljene su štipaljkom kojom ih je lako pričvrstiti na rever, rukav, nogavicu, kravatu ili gdje vam padne na pamet, a LED lampica obavješćuje o razini napunjenosti integrirane baterije. Integrirani NFC dodatno će olakšati uparivanje s uređajima koji to podržavaju.

Nokia Guru BH-121 bežične slušalice žuteVelika tipka Play/Pause je ujedno i tipka kojom ćete bez dodirivanja telefona prihvatiti i prekinuti poziv. Tipkama kontrole glasnoće podešava se jačina zvuka opet bez potrebe za dodirivanjem uparene Lumie.  Čim se BH-121 upari s Lumiom na početnom zaslonu će se prikazati živa pločica koja će omogućiti brzu i laku interakciju, a kompatibilne su i s novim Nokia Asha uređajima.

U prodaju kreću tijekom prosinca s preporučenom cijenom od €39.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Shaka

jel ima informacija hoce moci raditi i sa Androidima jer bas bi mi sjele te bluetooth sl. a posto su bluetooth vjerojatno bi trebale moc radit??? 😀