SmartphoneHrvatska na dalekim putima

SmartphoneHrvatska na dalekim putimaOvih dana dana ako imate sreće zrak stubišta vaše zgrade para miris sarme, a ne smrad bakalara. SmartphoneHrvatska će blagdanski kusati i blogati s puta pa neka vas ne iznenade nešto rjeđe objave i u vremena kad domovinom harače samo kasan ćuk il netopir.

U trenutcima dok vi čitate ove retke, SmartphoneHrvatska (čitaj: moja bolja polovica, blogerski podmladak i ja) u zraku grizemo zanoktice ili u boljem slučaju spicy chicken s basmati rižom nadajući se kako u Torontu ne čeka baš jako debeli minus. Na putu cijeli dan, veći dio u Airplane Modu, izgledno je da će ovo biti jedina današnja objava, pa ne očekujte s previše osim nekog kratkog status updatea s cilja.

SmartphoneHrvatska na dalekim putima

Osim posjeta rodbini i vjerojatno neizbježne susrete s grtalicom, nać će Toni sljedećih dana vremena i za pokoji tekstić sa safarija tamošnjim trgovinama najfriškijim gadgetima, kojih ovdje još nema. Možda se štogod i pazari 🙂

Eto, zapitate li se slijedećih dana i tjedana, štrajkam li i čemu te objave u gluho doba noći, sada znate sve.

Ho ho ho!

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
limeni

Škicni malo nove blackberije I napisi koju o bb10 vs android

ivan

Neka, neka, Toni uzivaj i lijepo se provedi, ja iduci tjedan putujem u posjetu rodbini u Toronto oa se mozda i sretnemo 😛

Ivica Čavljak

pribavi tamo neki nexus 6 i odradi brzinski test…imas pifo 😀

Krešimir

Ma bez brige, bit će lijepo u Torontu. Ja sam se vratio prije tri dana od tamo i fakat je prekrasno bilo. Temperature uglavnom kao i kod nas, snijega također nema tako da sam možda po tom pitanju ostao malo zakinut. Očekivao sam da ću doživjeti njihovu snježnu mećavu koju, ali na žalost ništa od toga. Više sreće dogodine 😀 A što se tiče gadgeta, toga ima jakooo puno. Začudi se čovjek kad vidi što se sve može kupiti i to za jeftine novce. Ima i jedan odličan restoran koji nudi fine ćevape i bureke, a mislim da se zove… Read more »