Naslovnica Windows Microsoft Lumia 650 na novom renderu

Microsoft Lumia 650 na novom renderu

4
2
Microsoft Lumia 650 na novom renderu

Microsoft-Lumia-650-in-white-and-black

Iako još nije ništa službeno najavljeno, Microsoft se po svemu sudeći sprema uskoro predstaviti još barem jednu novu Lumiu. Lumia 650 osvanula je na novim renderima i nudi 5-inčni zaslon u HD rezoluciji.

Specifikacijama, smještena u prostor između Lumie 550, koju baš ovih dana testiram i velikih Lumie 950, Lumia 650 će prema ovim renderima i specifikacijama Windows 10 Mobile donijeti u 5-inčnom izdanju. Kao što vjerojatno znate Lumia 550 je zasad najkompaktnija s 4.6-inčnim zaslonom, a baš velika Lumia 950 XL je najmoćnija, no fura za mnoge preveliki 5-7-inčni zaslon i pripadajuće gabarite.

Zasad nema detalja o njenim iznutricama, no svakako očekujemo nešto poštenije, od anemičnog Snapdragona 210 iz Lumie 550. Bilo bi lijepo vidjeti i bolje kamere.

Microsoft Lumia 650 na novom renderu

Zanimljiv detalj su ovi procjepi uz gornji i donji brid prednjice pa se pitamo je li možda riječ o frontalno usmjerenim zvučnicima ili je u pitanju samo estetika i simetrija.

S obzirom na objavljene rendere, iako Microsoft šuti, Lumiu 650 bi mogli ugledati uskoro i uživo.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
de bugar

A kada mi mozemo ocekivati nove lumije kod tebe na testu Tony?

nikola

Mislio Sam da CE rezolucija zaslona biti 1080p,Ali I 720p nije loss za you tube odlicna je ,za igrica kako koje,Tony jedva cekam recenziju lumie 550,jel trebam da je kupim kod operatera