Galaxy S7 edge - nevolje po oštrici

Samsung je ove godine s Galaxyem S7 i S7 edge po mnogima učinio izvrstan posao, no do općeg savršenstva ima još posla.  U to ću se i sam uvjeriti ovih dana. Jedna od navodnih boljki modela Galaxy S7 edge su nehotične interakcije sa edge zaslonom, koje prijavljuju ovi najraniji korisnici. 

Samsung je ove godine zaigrao na onu: ako valja, ne diraj ništa. Tako je Galaxy S7 vrlo sličan svojem prethodniku pa će normalno čeljade neopterećeno potrebom da uvijek ima najnoviji smartphone, na prvu teško uočiti razliku.

Galaxy S7 edge se pak u odnosu na prethodnika promijenio u smislu da fura manji zaslon, a samim time i manje ukupne gabarite. Edge zaslon je još dorađem u onom funkcionalnom smislu, a kako bi dodatno poboljšali ergonomiju iz Samsunga su ove godine zaoblili i leđa uređaja po uzoru na Note 5.

Je li baš taj potez kriv za te navodne probleme s neželjenim dodirima zaslona, koje prijavljuju prvi korisnici S7 edge modela? Mana je navodno naročito prisutna pokušate li jednom rukom držati Galaxy S7 edge i fotografirati kada zbog dodira edge zaslona dlanom, uređaj ne reagira na dodir tipke okidača.

Je li stvar hardverske prirode ili Samsung jednostavno softverski treba poboljšati raspoznavanje dodira dlanom i prstima pokazat će se u narednim tjednima i mjesecima. Navodno je već jedna mala OTA nadogradnja, teška tek par megabajta, poletjela zrakom i možda na meti ima baš taj bug.

U mojoj skoroj recenziji S7 edge zmaja, svakako ću obratiti pažnju i na to, so stay tuned!

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Coguar

Imao taj problem, uzeo najobicniju Spigen masku i tog problema više nemam.

Ionako je uređaj preskup i klizav da bibse koristio bez maske.

Coguar

niti malo mi ne smeta

Coguar

pozz evo i moj doprinos, usporedba s kamerom LGa G4, moram priznati da se G4 jako dobro drži 😀

https://youtu.be/so7zmd3NH7k