galaxy-note-7-iris-scanner-setup

Do službenog predstavljanja novog Galaxya Note 7 iz Samsunga ostalo je nešto više od dva tjedna. Informacija o njemu je svaki dan sve više, a danas su procurjele i fotografije, koje nas uče kako koristiti skener šarenice oka, kojeg će integrirati Samungov novi super phablet.

Galaxy Note 7 stiže 2. kolovoza, a njegovo predstavljanje gledat ćemo uživo. Naravno pod uvjetom da ne budemo imali pametnijeg posla. Već se neko vrijeme zna da će on dobiti i senzor skenera šarenice, kojeg smo kao sustav zaštite podataka upoznali na Lumiama 950 i 950 XL iz Microsofta.

S obzirom da je šarenica oka jedinstvena i svaki čovjek ima drugačiju baš kao i otisak prsta, koristi se za naprednu biometrijsku autorizaciju.

galaxy-note-7-iris-scanner-unlock-screen

Ovdje vidimo fotografije Galaxya Note 7 koje bacaju svjetlo na to kako će se skener šarenice koristiti. Korisnik će morati uređaj podignuti pred lice i to na udaljenost od 25-35 centimetara i pritom oči usmjeriti u dva iscrtana kruga na zaslonu.

galaxy-note-7-iris-scanner-setup

Kao dodatna zaštita ovdje je postavljeno iscrtavanje uzorka na zaslonu, a za pretpostaviti je da će u igri biti i senzor otiska prstiju u tipci Home. Ili pak neće?

Nevezano za skener šarenice, smješten malo ulijevo od zvučnika slušalice, ove nam fotografije uživo između ostalog prikazuju i taj edge zaslon sa edge značajkama, koje će Note 7 očito furati.galaxy-note-7-boot-logo

Fotografija boot loga, još jednom potvrđuje ime Galaxy Note 7…

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
igy

ako mu namigneš možda priča dobije i sretan završetak