Zapaljiva narav Galaxya Note 7 još nije obuzdana

Zapaljiva narav Galaxya Note 7 još nije obuzdana

Ovih je dana sve teže razlučiti činjenice od punokrvne medijske hajke protiv Samsunga i njegova Notea 7. Svjetski mediji sada bruje o još jednom slučaju eksplozije Galaxya Note 7 i to novoga sa sigurnom baterijom. Slučaj je nezgodniji time što se dogodio u avionu. Na sreću prije polijetanja. 

Konkurencija ruke trlja, a Samsung se vjerojatno glavom kupusa mlati o čelo ovih dana jer njihove muke po Noteu 7 nikako da završe. Ovaj novi slučaj samozapaljenja dogodio se opet na američkom tlu, gdje se čini mi se, dogodilo 90% dosadašnjih slučajeva.

Ovdje je navodno riječ o već zamijenjenom primjerku Notea 7 koji na kutiji ima oznaku u liku crnog kvadratića, a ikonica baterije na samom uređaju je bila zelena, što su indikatori da je riječ o sigurnom uređaju s ispravnom baterijom.

Zapaljiva narav Galaxya Note 7 još nije obuzdana

Vlasnik nesretnog Notea 7, imena Brian Green ga je navodno kupio 21. rujna, a kada ga je prije polijetanja osoblje zrakoplova zamolilo da uređaj isključi prije polijetanja ovaj je to i učinio. Noteu 7 se to izgleda nije svidjelo pa je prodimio i osmuđio tepison na podu aviona. Putnici su evakuirani, a let odgođen.

Cijelu priču još smrdljivijom čini podatak da je Green, tako uvrijeđen kupio iPhone 7. Možda će i kćeri dati ime Jabuka ili Ajfoncina.

Ne trlja samo Apple ruke od ove cijele Samsungove muke. I drugi koriste priliku kako bi prodali uređaj više pa tako u Indiji LG uokolo šalje bljak SMS-ove sljedećeg sadržaja 🙂

Zapaljiva narav Galaxya Note 7 još nije obuzdana

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivica Čavljak

ma je…preziva se green i odmah je kupio iPhone 7..bas je uvjerljiva prica..

Ivan Martinko

Samsung mobile polako tone.. i treba jer je preskup.. S5 sam platio 3000kn nov u njuškalu, s6 3100 kn a s7 nema ispod 3900kn. sramota.

Bogy

Kako Samsung tone ako im porasla dobit u mobilnoj diviziji.I da im propadne mobilna divizija sve jedno Samsung se bavi sa više od 80 poslova.(Farmaceutika,građevina,brodogradnja, vojna industrija itd)

LiN

I dalje jedva čekam da dođe u hrv. Da si ga uzmem. Nema boljeg od note serije