Super popularni Super Mario Run uskoro na Androidu

Appleovoj ekskluzivi na Nintendov Super Mario Run uskoro će odzvoniti. Popularna igrica dobila je danas svoje mjesto u Trgovini Play, gdje se možete predbilježiti za preuzimanje čim bude dostupna.

Super Mario Run nije prva igrica ni aplikacija općenito koja na ovaj način ulazi u Trgovinu Play. Prošlo smo se ljeto na sličan način predbilježavali za Google Allo i Duo chat servise, a sada biste, pod uvjetom da nemate pametnijeg posla poput čupanja obrva i čišćenja oluka, trebali predbilježiti za preuzimanje nove platformske igrice.

Super Mario Run dosad je bio ekskluzivom ajfondžija, pardon uvaženih kolega korisnika iPhonea, koji su uglavnom doživljavali nervni slom nakon što bi ih Mario nakon tri odigrana nivoa tražio 10 dolara. Naime, igrica je u App Storeu besplatna za preuzimanje ali mukte možete odigrati samo te prve tri razine, a da biste otključali daljnje, treba platiti, što je i u redu. Programeri moraju od nečeg živjeti. Hoće li isto vrijediti i za Android verziju, još se ne zna. 

Inače je Super Mario Run prilično debilna, no valjda ipak zarazna igrica, u kojoj Mario van vaše kontrole trči s lijevog kraja na desni, a vi ga tapkanjem po zaslonu tjerate da skače, preskače prepreke i naskače na mrske mu neprijatelje. Pritom skuplja gljive i ostale bedastoće. Kužim da je zanimljivije od onog što profa melje ali svejedno. 

Predbilježiti se za preuzimanje možete izvršiti u Trgovini Play.

Hoćete li se i vi okušati u Super Mario Run histeriji ili ćete promatrati sa sigurne udaljenosti?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments