novi Surface Pro 5

novi Surface Pro 5

Microsoft je jučer predstavio Novi Surface Pro tablet temeljen na Windows 10 platformi. Prema njihovim riječima, radi se o njihovu najlakšem, a ujedno i najjačem Surface Pro tabletu dosad s do čak 16 GB RAM-a.

Novi Surface Pro može se pohvaliti  sjajnim 13,5-inčnim PixelSense zaslonom rezolucije 2256 x 1504 rezolucije s podrškom za još bolji i precizniji Surface Pen. Pokretan je Intelovim i7 Kaby Lake procesorom, kojem asistira 4, 8 ili čak 16 GB RAM-a, ovisno o potrebama i dubini džepa. Jednako tako, na izbor će biti modeli s 128, 256 i 512 GB podatkovne memorije.

Osim što je moćan, novi Surface Pro je i lagan pa mu masa iznosi 1,25 kg, a integrirana baterija navodno osigurava i do 13,5 sati reprodukcije videa.

Novi Surface Pro

Novi Surface Pro dobija i hrpu zanimljive dodatne opreme koja će se naravno prodavati zasebno. Ističu se Cover tipkovnica, Surface Pen olovka i Surface Dial gumb.

Cijena Surface Pro 5 tableta u prednarudžbi je 799 dolara za osnovni model, a trenutno se najbliže nama može naći u Austriji i Italiji. Hoće li i kada te po kojoj cijeni k nama, nije još poznato. 

https://youtu.be/TwWs2jIy4js

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments