Novi smartphone iz Lenova imat će 95% prednjice pod zaslonom

Lenovov potpredsjednik imena Chang Cheng najavio je danas tvrtkin novi smartphone i upitao fanove, što misle koliki će omjer prednjice i zaslona imati. Čini se da će to biti šampion sa čak 95% prednjice prekrivene zaslonom.

Chengov teaser ne otkriva baš previše no i ovo što vidimo izgleda vrlo slasno i mljac. Odavde je teško doznati ima li ovaj telefon nekakav notch ili ne, no so obzirom na ovako tanak rub ako selfie kamera nije podno zaslona, morala bi biti u nekakvu zubu ili će iskakati iz vrha kao na Vivo Apex, konceptnom telefonu. 

aj opet s obzirom na ovoliko ekrana koliko vidimo, ne može biti onako širok kao na iPhoneu X već više u stilu Essential Phonea ili možda Wiko View 2 modela, koje sam isprobao u Barceloni.

Ekipa s portala Phonearena na brzinu je složila dva rendera od kojih je ovaj sa zubom svakako realniji od drugog bez zuba. Bude li izgledao ovako, bit će stvarno šampion tankih okvira. 

Ipak je realnije za očekivati kako će donji rub biti kudikamo deblji od ovog.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zoks

Meni su svi ti bezrubni telefoni neprakticni za popizdit. Nisu za drugo nego drzati u izlogu, i bolje da je tamo jer ako padne i pukne ekran popravci su uglavnom urnebesno skupi.

Bongo

Jednom Lenovo i nikad više. Najgora korisnička podrška.