HTC U12+ recenzija

HTC U12+ recenzija

S Tajvana stižu dobre vijesti za sve aktualne i skore vlasnike HTC-a U12+. Naime, nadolazeća OTA nadogradnja za taj uređaj navodno popravlja njegovu najveću manu. Vjerujem da znate na što mislim.

HTC U12+ je jedan od najboljih telefona koje trenutno možete kupiti. Dečko izgleda odlično, ima odličan ekran, vrhunske kamere s jedinstvenom audio zoom značajkom, ima vrhunske performanse i izuzetno uglađeno sučelje, a opet napucano funkcionalnostima. 

Ažuriranje za HTC U12+ popravlja njegovu najveću manu

U biti jedina njegova mana i ono što mi se na njemu najmanje svidjelo su te njegove tipke na boku, koje zapravo nisu tipke. Te male kapacitivne izbočine osjetljive na jačinu pritiska, me nisu kupile jer su jednostavno čudne. 

Tu dolazimo do ove dobre vijesti s Tajvana. Naime, spomenuta OTA nadogradnja prema onima koju su je već pokupili značajno popravlja iskustvo korištenja tih tipki. Naravno da softverska nadogradnja neće te ne-tipke, zamijeniti pravim ali je poboljšan odziv pod prstima, vjerojatno zahvaljujući dodatnom finom štelanju rada vibro motora, koji glumi onaj klik fizičkog gumba. 

Uz to korisnici prijavljuju i uštimavanje Edge Sense trikova pa onaj dvostruki kuc po okviru radi konzistentnije i bolje. 

Bilo bi lijepo isprobati ga opet nakon te nadogradnje i uvjeriti se u to da je ta jedina realna mana anulirana pa U12+ mogu još zdušnije preporučiti kao odličnu kupnju u premium segmentu.

HTC U12+ Recenzija

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Goran

Cijena je najveća mana.

Eva

Najzad! 🙂 Drago mi je…

Marko

I kad čemo to moči kupiti u ljepoj našoj???

tomo100brt

Ima ga u Mobileshop za 5800 Kn.