Razer Phone 2 stiže 10.10.

Sad više na dvojbe da će Razer uskoro predstaviti drugu generaciju svojeg gaming smartphonea. U điru su pozivnice koje najavljuju event 10. listopada, a na njima obris smartphonea.

Oni koji se danas nazivaju gamerima, ne igraju se samo na igraćim konzolama i računalima već sve više i na pametnim telefonima.

Prvi smartphone koji si je nadjenuo ime gaming smartphone telefona je Razer Phone, koji na ovim prostorima baš i nije zaživio ali je očito prodan u toliko primjeraka da je zaslužio nasljednika.

Jedini na tržištu opremljen zaslonom s 120Hz osvježenjem i pokretan posve solidnim iznutricama, jakom baterijom i stereo zvučnicima, Razer Phone prema onim koji su ga imali prilike isprobati zaista je najbolji gamerski smartphone.

Njegov će nasljednik sudeći po objavljenom renderu imati sličan dizajn, ponovno s podosta mesa ispod i poviše ekrana, a priča se i o svijetlećem Razer lovu na poleđini.

Računajte na Snapdragon 845 s barem 6GB RAM-a i 128GB podatkovne memorije za sve te najmodernije igrice.

Sve detalje doznat ćemo 10.10. pa ako ste odlučili počastiti se pravim gamerskim telefonom, pričekajte da vidimo što će ponuditi.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.