Naslovnica AKCIJE Xiaomieva električna prijevozna sredstva na akciji u TomTopu!

Xiaomieva električna prijevozna sredstva na akciji u TomTopu!

9
0
Xiaomi električna smart vozila na akciji u EU skladištu

Xiaomi električna smart vozila na akciji u EU skladištu

Ako ga se još niste domogli evo vam još prilike. TomTop je u svojoj ponudi opet izlistao odličan Xiaomiev preklopni električni bicikla a uz njega i po meni još zanimljiviji isto tako preklopni električni romobil. Ako vam ni to nije dosta, možda vas ili vašu bolju polovicu usreći opet Xiaomiev robotski usisavač.

XIAOMI QICYCLE TDR01Z električni bickl u TomTop webshopu možete nabaviti za 738.35 eura uz dostavu s njemačkog skladišta pa ne biste trebali imati dodatnih troškova. Količine su ograničene i dosad je po ovoj cijeni prodano 11 od 100 komada pa još stignete ako se požurite. 

Xiaomi Mijia Roborock robotski pametni usisavač u pola cijene

Xiaomi Mijia Roborock S50 Smart usisavač možete naručiti po cijeni od 377.96 eura, opet s dostavom iz njemačkog skladišta. Raspoloživo je još nešto manje od polovice šarže od 300 komada po ovoj cijeni.

XIAOMI M365 je isto tako vrlo zanimljivi preklopni električni romobil nosivosti do 100kg i dometa 30km na jednom punjenju. Cijena mu je u njemačkom skladištu 386.75 eura i na raspolaganju je 201 komad pa si ga stignete još naručiti, a da stigne prije blagdana. 

Ostatak bogate ponude TomTop webshopa pronađite na ovoj poveznici

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments