Ovo je dosad najbolji pogled na LG G8 ThinQ!

Ovo je dosad najbolji pogled na LG G8 ThinQ

Evan Blass objavio je na Twitteru najsvježiji i dosad najbolji pogled na nadolazeći LG G8 ThinQ flagship, kojeg tvrtka predstavlja 25. veljače u Barceloni. Ovo je dosad naš najbolji pogled na nasljednika LG G7-ice. 

Ovo istini za volju, nije prvi put da vidite ovaj render ali je sad bez ikakvih watermark smetnji i u najboljoj kvaliteti dosad i omogućuje kristalno jasan pogled na uređaj iz svih kutova.

LG je prošli tjedan službeno potvrdio 3D TOF kameru na čelu uređaja, koja će osigurati naprednu biometrijsku autorizaciju u obliku prepoznavanja lica. Stoga ćete ako malo bolje pogledate i razaznati čak tri objektiva u urezu u zaslon. 

Kad smo već kod ureza, zuba ili notcha, LG se očito odlučio i ove godine zadržati ga premda konkurencija ove godine napada selfie kamerama koje vire iz samog zaslona. U zbilji u stvari nebitno i ovisi o preferencijama pojedinca, koje će mu se rješenje više svidjeti. 

Okvir zaslona, kao što vidimo također nije baš najtanji ali bih rekao da je simetričan sa svih strana, što bi uživo moglo izgledati i bolje. 

Na leđima je horizontalno postavljena dvostruka kamera – standardna i širokokutna, a izuzetno mi je drago vidjeti i standardni 3.5mm audio izlaz na donjem bridu. na lijevom je boku uz tipku kontrole glasnoće i ona za pokretanje Google Asistenta, a na desnom su tipka za uključivanje/isključivanje i ladica za SIM odnosno microSD kartice.

Hoće li se zaista ostvariti i priča o implementaciji Sound on Display tehnologije odnosno prijenosa zvuka kroz zaslon, još ćemo vidjeti.

Cijena 128GB modela, bi trebala iznositi oko $900.

Izvor

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.