Ovaj cool pametni sat može biti tvoj za samo €21,09

Webshop Cafago za vas je pripremio još jedan cool pametni sat ali i kupon s popustom pa ga možete maznuti za smiješnih €21,09. Detalji o satu i ponudi u nastavku.

Ovaj smartwatch nosi ime EB28, a opremljen je okruglim IPS LCD zaslonom u boji. Promjer ekrana je 0.96 inča, a na njemu će se osim točna vremena prikazivati i informacije koje prikuplja s implementiranih fitness senzora pa ćete znati koliko ste koraka prevalili, kolike udaljenosti pa i koliko ste kalorija pritom spržili.

Među njima je i optički pulsmetar koji će vam reći kuca li vam srce i koliko brzo, a ujutro će vam reći koliko dobro ste spavali.

Na zaslon ćete primati i obavijesti te informacije o dolaznim pozivima, koji pristižu na upareni smartphone, a kompatibilan je s Androidima i iPhoneima.

Vodootporan je po certifikatu IP67 pa ga ne morate skidati ni u tušu ali za plivanje ipak nije.
Baterija kapaciteta 100 mAh navodno pruža i do 7 dana aktivne uporabe ili do 12 dana u režimu mirovanja, što god im to značilo.

Dostupan je u crnoj i žutoj boji, a silikonska narukvica udobna je za dugotrajno nošenje.

Ako vam se svidio, više o njemu pročitajte na Cafago stranicama, gdje možete izvršiti i narudžbu uz kupon CC3464 po cijeni od

€21,09

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Branko54#

Ajde super ! A kolko traje taj popust? Ljep sat za 150-170kn!?