Galaxy S10 vs. Honor View 20 - Koji nudi više [Usporedni test]

Galaxy S10 vs. Honor View 20 - Koji nudi više [Usporedni test]

Kad se dogodi da istovremeno imam dva super zanimljiva i usporediva telefona, ne propuštam priliku usporediti ih kako bi i vi doznali koji od njih bolje opravdava svoju cijenu. Danas na usporednom testu dva izuzetno atraktivna telefona iz top segmenta – Samsung Galaxy S10 i Honor View 20. Pa koji od njih je bolji izbor?

Kao i uvijek najprije ću vas podsjetiti da ovi usporedni testovi ne nastaju u nikakvim laboratorijima i u zbilji nisu nimalo znanstveni. Nisam koristio nikakve specijalne alate, koje mi neki sugeriraju poput naprava za mjerenje jačine osvjetljenja zaslona ili decibela. Uređaje kao i obično testiram u uvjetima svakodnevne uporabe, kao što to čini većina korisnika telefona.

Iscrpnu recenziju Galaxya S10 s detaljima o njegovim specifikacijama i značajkama pronađite OVDJE, a isto to za Honor View 20 na ovom linku. Podrobna analiza specifikacija neće biti potrebna kako biste ustvrdili da je Honor View 20 veći telefon s većim zaslonom, a da obojica dijele taj posljednji krik dizajna – hole punch otvor selfie kamere u zaslonu. I jedan i drugi su uređaji iz samog vrha ponude jednog i drugog brenda ali i smartphone ponude općenito. 

Galaxy S10 vs. Honor View 20 - Koji nudi više? [Usporedni test]

Može li Galaxy S10 opravdati svoju cijenu od 6.799 kn naspram 5.289 ili oko €200 manje koliko košta Honor View 20 otkrijte u videu u nastavku, a onda nam u komentarima ispod svakako recite, koji bi od ova dva bio vaš osobni izbor i zašto. 

najbolji izbor mobitela mobis.hr

Usporedi cijene mobitela Nabava.net

Svi mobiteli na jednom mjestu.

Nabava.net ti omogućava pretragu i usporedbu cjelokupne ponude mobitela na hrvatskom tržištu.

Galaxy S10 vs. Honor View 20 – Koji nudi više? [Usporedni test]

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vuki

Po veličini možda je S10+ bliži Honoru, ali Honor je jeftiniji i od S10e, pa bi bilo realnije uporediti recimo ta dva modela. Mada Honor i nije napravljen da se nosi i dominira nad Samsungovim flagship modelima, za to su spremni modeli koji će sutra biti predstavljeni – P30 i P30 pro.

Chopavi slim

Oba ova uređaja su mi skupa i ne vrijede toliko.
Ali mislim da je Honor najmanje 200eura preskup uređaj tj ako imam 5,3k kuna na pretplatu imam i 6,8k kuna za S10 koji je realno bolji. Isto tako kad budeš recimo prodavao S10 nakon godinu dana dobiješ bar pola vrijednosti ako ne i više. A za honor, ako dobiješ 200eura je taman.
I da mislim da video na honoru zatrzava baš jako i daje manje prirodne boje!

Branko54@

Hm🤔! Teška odluka! Svaki je u nečem bolji od drugog! Nebi znao koji izabrat!

mrakNL

Ti si cist primjer da je nekad pametnije nista ne napisati. 😀