Još jedne cool bežične slušalice u Cafagu po super cijeni

Još jedne cool bežične slušalice u Cafagu po super cijeni

Danas je na tržištu more raznoraznih bežičnih slušalica, no i u tom je moru uvijek bolje odabrati neke koje na sebi nose poznat logo. Jedne od tih povoljnih, a ipak od poznata proizvođača su Xiaomi Redmi Airdots Bluetooth 5.0 s kutijicom za punjenje. U Cafago web trgovini uz naš kupon koštaju samo 22.83€ iz besplatnu dostavu.

Ako ste u potrazi za dobrim, kompaktnim in-ear bežičnim slušalicama, možda bi ove Xiaomieve mogle biti upravo to što tražite. Lagane su i praktične za korištenje i pohranu jer dolaze u magnetnoj kutijici, koja je ujedno i punjač pa će vaše Redmi Airdots uvijek biti napunjenje i spremne za rad.

Koristeći Bluetooth 5.0 s lakoćom se i brzinom uparuju jedna s drugom te s uređajima, s kojih namjeravate reproducirati glazbu. Efektivan domet je klasičnih 10 metara. a kvalitetu zvuka pri slušanju glazbe i telefonskim pozivima, osigurat će inteligentnom supresijom okolne buke.

Svaka je slušalica opremljena baterijom kapaciteta 40 mAh pa pružaju do 4 sata rada, a i spomenuta kutijica ima vlastitu bateriju kojom puni slušalice pa će tako sveukupno osigurati do 12 sati korištenja na jednom punjenju.

Lagane su pa će biti idealne i za sportske aktivnosti, a uz pomoć kapacitivnih tipki lako je kontrolirati reprodukciju glazbe, primati i odbijati dolazne pozive pa i okidati fotografije s uparena telefona. 

Više o Xiaomi Redmi Airdots Bluetooth 5.0 slušalicama pronaći ćete u Cafago webshopu otkud ih uz kupon CC6024 do 31.5. možete uz besplatnu dostavu dobiti za samo 22.83€

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.