Još jedne cool bežične slušalice u Cafagu po super cijeni

Ako ste u potrazi za cool bežičnim slušalicama, a vjerojatno jeste jer sve manje smartphonea ima 3.5mm audio jack, bacite oko na Xiaomi AirDots Bluetooth slušalice, koje trenutno u Cafagu možete dobiti za samo 19.77 eura uz besplatnu dostavu.

Još jedne cool bežične slušalice u Cafagu po super cijeni

Xiaomi AirDots Bluetooth 5.0 slušalice s kutijicom za pohranu i punjenje kompaktne su i udobne u uhu. Kvaliteta zvuka je solidna, a autonomija izvrsna i to zahvaljujući kutijici s kojom se isporučuju. 

Dok vam nisu u ušima, Airdots su na sigurnom u svojoj kutijici gdje se drže magnetima i pune. Na jednom punjenju AirDots pružaju 4 sata korištenja, no s kutijicom se to rastegne na 12 sati prije no što ćete i kutiju morati priključiti na punjač kako bi se napunila interna baterija.

Čim ih izvadite iz uha i stavite u kutijicu, reprodukciju glazbe se paizira, a slušalice se isključuju.

Kapacitivni senzor na slušalicama koristite pa ćete dodirom lako kontrolirati reprodukciju glazbe i upućivati pozive.

Da, AirDots imaju i mikrofone te ih se može koristiti i za handsfree telefoniranje, odnosno možete koristiti i samo jednu od njih.

Xiaomi AirDots pronađite u Cafagu po cijeni od €19.77 sve do 31.8.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Filip

Točnije, ovdje je ipak riječ o Redmi Airdots iako su Xiaomi Airdots dosta slične ali skuplje. I ove Redmi imaju fizičke tipke za razliku od kapacitativnih na Xiaomi Ardt. Inace su sluše ok, sam kaj je range mikrofona banana.