U sklopu akcije #ostanidoma istražujem ideje, kakve vam to sadržaje ponuditi na vašem omiljenom YouTube kanalu ne bi li vam vrijeme koje ste prisiljeni provoditi doma, učinio podnošljivijim. Treba mi vaša pomoć!

Ovih dana moramo biti odgovorni jer u osobnoj odgovornosti je ključe pobjede nad ovim sra..m koje leti uokolo. Sad se čini da kao nešto što će trajati vječnosti, no uvelike ovisi o meni i tebi, koji ovo čitaš.

Biti cijeli dan ili najveći dio dana u četiri zida nije lako. Još je manje lako s dvoje djece, ženom koja radi na prvoj crti u ljekarni, online školom u kojoj radiš i onom koju radiš s djetetom.

Još samo fali punica da začini robiju. Na svu sreću moja je prije svega super, a i stanuje na dovoljnih kilometar udaljenosti. Ne čuješ je, a sarma koju ti šalje se ne ohladi putem.

E sad, mnogi među vama olakšanje tegoba izolacije traže i na YouTubeu i drugim online sadržajima. Realno će u periodu koji je pred nama novih telefona i gadgeta na testu ipak biti manje pa pokušavam smisliti kako pomoći vama, a i sebi.

Istražujem ideje. Zamislio sam novi serijal kratkih videa s pregledom najnovijih vijesti iz smartphone industrije. Ideja je objavljivati češće, a kraće.

Ova današnja epizoda #1 je s razlogom dulja kako bih najavio što smjeram i upitao vas za prijedloge i ideje.

Nešto novo? je naravno, radni naziv. Imate li ideja za ime novog serijala na našem YouTube kanalu? Svoje prijedloge nabacite u komentarima ispod.

I ne zaboravite! #ostanidoma

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan

jeste li razmšljali o povremenom recenziranju televizora,možda i soundbarova ? bar nekim modelima,nisam primjetio da u hrvatskoj to netko baš radi…naravno dok se situacija primiri malo kako bi to bilo moguće

He3.14 Black

Nekome u Zagrebu pala Nokia 3310 na pod 😁

Malo mob šale za ova vremena

Damjan

Ako nisam jutros zažutio gaće, nikad neću…

He3.14 black

Uzas. Ne ponovilo se. Ja sam na prvom katu od 8 nove zgrade. Sve plese, sjetis se Albanije od prije par mjeseci, 7 katova gore, nadas sve da nisu fušali.

Kak je tek osmi kat,njima se najvise ziba.

Cory

Novo ime serijala-Iz vedra neba pa u rebra.

Kastel

Toni taj tvoj aparat za kavu mi izgleda stvarno dobro pa evo jedan pomalo i prigodni prijedlog. Napravi njegovu recenziju, kafići ne rade, ovisnika o kofeinu mali milion i sigurno nisam jedini koji razmišlja o kupovini nečeg sličnog