Iz Cafaga nam javljaju o akciji na dva zanimljiva smartwatcha povoljne cijene i atraktivna dizajna. Vrijedi baciti oko.

Haylou Solar LS05 je dolazi u vodootpornom metalnom kućištu s okruglim 1.28-inčnim TFT zaslonom rezolucije 240×240. Opremljen je mekanom i udobnom narukvicom za dugotrajno nošenje.

Uz pomoć implementiranih senzora prati 12 različitih sportskih aktivnosti, a naravno, prati i kvalitetu sna. Baterija kapaciteta 340mAh na jednom punjenju nudi 30 dana standby autonomije odnosno 15 dana s aktivnim praćenjem otkucaja srca.

Uparuje se s mobitelima s kojih prenosi obavijesti o primljenim porukama i pozivima.

U Cafagu košta €34.4, a dostava je besplatna.

Lenovo Watch 9 je hibrid mehaničkog sata i smartwatcha. Vodootporan do dubine od 50 metara. Kućište je izrađeno od nehrđajućeg čelika, a lice sata prekriveno je safirnim staklom. Narukvica je silikonska, i udobna je i izmjenjiva.

Za razliku od svih drugih pametnih satova nema zaslon ali zato ima sve drugo što očekujete od pametnog sata. Analogni mehanizam na klasičan način uvijek prikazuje točno vrijeme, a Bluetoothom se uparuje s Androidima i iPhoneima. 

Bateriju ne treba puniti, a traje oko 6 mjeseci pri čemu broji korake, a vibracijama obavješćuje o dolaznim pozivima i porukama na uparenom telefonu. Broj koraka pregledava se na mobitelu putem Lenovo aplikacije.

U Cafagu je je ovaj cool sat sad na akciji i košta samo €14.87 uz besplatnu dostavu.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments