Sumnjam da ste propustili doznati da se novi iPhone 12, odnosno cijela iPhone 12 linija telefona isporučuje bez punjača i slušalica u paketu. Isprobao sam za vas kvalitetan Cellularline brzi punjač i Lightning slušalice upravo za iPhone 12 i ekipu.

Poslovna politika isporuke telefona bez punjača i slušalica, neće se svidjeti mnogima, no ako je ijedan brend može nametnuti kao novi standard onda je to Apple.

iPhone 12 prodajno pakiranje

Potez je opravdan ekološkim razlozima jer prema istraživanju kojeg su proveli, većina korisnika doma ionako već ima punjače i slušalice pa nema potrebe za novim sa svakim novim telefonom.

Pritom su smanjili prodajno pakiranje i uštedjeli na skladištenju i distribuciji.

Ono što će se mnogima pokazati nevoljom je činjenica da se u paketu s novim iPhone 12 modelima isporučuje USB C na Lightning kabel za sinkronizaciju i punjenje.

Ako doma nemate punjač s USB C izlazom u nevolji ste.

Vrlo dobra, a pritom i cijenom povoljna alternativa je dodatna oprema brenda Cellularline.

Sve vaše potrebe za punjenjem riješit će njihov 18W punjač s USB C izlazom i kvalitetnim USB C na Lightning kabelom duljine 100cm u paketu.

Isprobao sam ga s iPhone 12, iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Max modelima i uvjerio se da ih pune brzo i bez pregrijavanja. Premda su sva tri modela s različitim kapacitetom baterije, rezultati brzine punjenja poklapaju se praktički u minutu.

Tako sva tri telefona za 30 minuta, ovaj punjač napuni do 60% kapaciteta. Za sljedećih 30 minuta ide do 90%, a onda uspori kako bi produljivo vijek trajanja baterije pa do 100% napuni baterije iPhone 12, 12 mini i 12 Pro Max za 85 minuta.

Cijena ovog punjača u slobodnoj prodaji je 299kn odnosno 40€, a pronaći ga možete na bazzar.hr, u ponudi trgovina elipso, chipoteka i drugih.

Budući da u paketu s iPhone 12 modelima nećete dobiti ni slušalice, isprobao sam Cellularline iPhone MFI Swan slušalice s Lightning priključkom.

One praktički do u detalj prate dizajn Apple EarPods slušalica. Jamče prilično kvalitetan zvuk i udobnost u ušima, a ima i kontrole glasnoće te reprodukcije glazbe odnosno poziva na kabelu. Priključuju se na Lightning port na donjem bridu uređaja.

Na kvalitetu zvuka i glasnoću zaista nemam nikakvih zamjerki, a isprobao sam ih opet s iPhone 12, 12 mini i iPhone 12 Pro Max modelima.

Kompatibilne su sa svim modelima iPhonea, iPada i iPoda s Lightning konektorom.

Cellularline iPhone MFI Swan slušalice pronađite po cijeni od 189 kuna odnosno 25€ na bazzar.hr, u ponudi trgovina elipso, chipoteka i drugih.

Cellularline ima sve za novi iPhone 12

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments