Iz Cafaga javljaju o novoj akciji na cool gadgete iz njihove ponude. U igri su cijenom povoljne TWS+ bežične slušalice, Xiaomiev kompaktni kompresor i ručni bežični usisavač.

Sve vas u potrazi za bežičnim slušalicama mogle bi zanimati ove brenda Haylou. Haylou T19 TWS+ bežične su slušalice s kutijicom za pohranu i punjenje. Lagane su i kompaktne, sa silikonskim vrhovima dobro leže u ušima i reduciraju okolnu buku. Nude do 5 sati slušanja glazbe na jendom punjenju, a zajedno s kutijicom kumulativno čak do 30 sati autonomije.

U Cafago webshopu uz besplatnu dostavu stoje samo €26.69.

Svako automobil trebao bi u prtljažniku imati ovaj Xiaomiev prijenosni kompresor za punjenje guma. Priključuje se na 12V utičnicu, a isporučuje se d dodatnim adapterima za punjenje lopti, sportske opreme i drugih vrsta kotača. Xiaomi 70mai automatski prekida punjenje kad dosegne zadani pritisak u gumama.

U Cafago webshopu uz besplatnu dostavu košta samo €28.99.

Treći zanimljiv gadget na akciji je kućno pomagalo, a po potrebi će usisati i automobil. Ovaj ručni, bežični Deerma usisavač na jednom će punjenju usisavati do 35 minuta. Opremljen je spremnikom prašine volumena 0.7l.

Isporučuje se s hrpom raznih nastavaka za usisavanje.

U Cafagu uz duty free dostavu s EU skladišta, košta €76.49.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments