iPhone 11 ponio je titulu najpopularnijeg iPhone modela ali i oni najpopularnijeg telefona uopće u prvoj polovici 2020. no to ne znači da je savršen. Neki su iskusili frustrirajuće probleme sa zaslonom svojeg iPhone 11 uređaja, no dobra vijest je da Apple nudi besplatnu zamjenu.

Nije da je to nešto za pohvaliti se kad ti uređaji imaju hardverske mane ali za pohvalu su definitivno programi zamjene i besplatnog popravka koje Apple pokreće u slučaju mana koje pogode određeni broj korisnika.

Tako su neki korisnici Apple iPhone 11 telefona, a očito ih je dovoljno, iskusili frustrirajuće nevolje sa zaslonom, koji ne reagira na dodire.

Ako ste i sami jedni od tih, znajte da vrlo izgledno imate pravo na besplatnu zamjenu zaslona. U krajnjem slučaju i da nemate, ako se uklapate u kriterije, novim zaslonom zamijenite trenutni koji možda već ima tragova korištenja.

Naime, Apple će zamijeniti zaslone na iPhone 11 uređajima, proizvedenim u vremenskom periodu između 11. mjeseca 2019. i 5. mjeseca 2020.

Kako biste nedvojbeno ustvrdili imate li pravo na besplatnu zamjenu zaslona, na službenoj stranici programa zamjene zaslona iPhone 11 telefona, upisat ćete serijski broj svojeg primjerka.

Ukoliko se ispostavi da je vaš uređaj na popisu, zaputite se prema najbližem ovlaštenom Apple distributeru/serviseru i zatražite zamjenu.

Hoće li sličnih programa biti i za modele serije iPhone 12, gdje neki prijavljuju poteškoće s 5G/4G povezivošću i neočekivanim curenjem baterije, pokazat će vrijeme. Možda se za te rješenje nađe u nekom budućem OTA ažuriranju.

#apple #iphone11

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments