Tako sad možda čini no proljeće je sve bliže, a time i boravci u prirodi. Dočekajte ga spremni novim preklopnim električnim biciklom, sad na akciji u Cafago webhsopu. Osigurana je i brza duty-free dostava.

Punog imena BFISPORT EB20-02F ovaj preklopni električni bicikl po potrebi staje u svaki prtljažnik pa i na brod ako treba. Opremljen je 20-inčnim kotačima sa, zamislite, snježnim pneumaticima, koji jamče udobnu i sigurnu vožnju.

Pokreće ga elektromotor snage 250W, koji će ga potjerati maksimalnom brzinom od 25km/h. Maksimalna nosivost deklarirana je na 110kg.

Na jednom punjenju baterije ponudit će 30km dometa, a uz Shimano mjenjač brzina, neće biti problem, ovaj bicikl pokretati pedalama i na usponima.

Preklapa se lako i u par poteza bez ikakva alata, a tako preklopljenog lako ćete ga unijeti u ured, lift ili tramvaj, a stane i u prtljažnik automobila.

Na upravljaču je LED zaslon s putnim računalom, a ima svjetlo sprijeda i reflektirajuću pločicu straga.

Ako je BFISPORT EB20-02F upravo ono što ste tražili iskoristite priliku i naručite ga iz Cafago webshopa do kraja siječnja. Tamo je trenutno na akciji i košta samo €688.49 uz brzu duty free dostavu s njemačkog skladišta.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments