Samsung će uskoro predstaviti nasljednike lanjske serije Galaxy A51 i A71, a da su iza ugla svjedoče i Bluetooth i Wi-Fi certifikati dodijeljeni modelu Galaxy A52 5G. Bit će i LTE verzije, a oba sa Snapdragonom ispod haube.

Bez ikakve dvojbe najtraženiji u Samsungovoj ergeli, modeli su serije Galaxy A. Naročito su traženi modeli Galaxy A50 i A70 linije, koji nude podosta premium značajki po prihvatljivijim cijenama.

Novi Galaxy A52 5G već nam se uprizorio na službenim renderima i najavio čini se još tanji okvir zaslona i manju rupicu seldie kamere.

Na leđima fura modul trostruke kamere s impresivno velikim ringlama po uzoru na novu Galaxy S21 seriju.

Dva su modela otkrivena kroz Bluetooth i Wi-Fi certifikate – SM-A526B te SM-A526N.

Ništa još nije službeno ali kako se doznaje Samsung će ponuditi Galaxy A52 5G i Galaxy A52 LTE, a osnovna će razlika između njih biti u pogonskom čipom.

Jednog će pogoniti Snapdragon 750G, a drugog Snapdragon 720G. Isto tako neslužbeno, podržavat će 15W punjenje, a u igri je i nova nijansa plave boje kućišta.

Galaxy A52 5G

Predstavljanje Galaxy A52 i A72 modela očekuje se u narednim tjednima, kad se malo slegne prašina koju podiže Galaxy S21 serija.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ghost

Postajem dežurni komentator, ali odmah se na prvu vidi da rubovi neće biti tanji (naprotiv) niti će manja biti selfie kamera. Uvid u najavljene dimenzije to jasno potvrđuje. Pošto je A51 najprodavaniji prošlogodišnji Samsung uređaj, njegovom nasljedniku je potrebno posvetiti posebnu pozornost.

Damjan

Vidljive su velike razlike i odskoci u dizajnu naspram prethodnika, kao na primjeru VW Golfa 7 i Golfa 8…

Nazif Gljiva

Jedna greška u textu 🙂 (Galaxy S52)

Last edited 1 month ago by Nazif Gljiva