iPhone 12 serija je kako smo imali prilike vidjeti u Europi primljena bolje no ijedna dosad, no nije prerano za početi sa razmišljanjima o njihovim nasljednicima. Najpoznatiji Apple analitičar najavljuje već neke dobre i manje dobre vijesti za iPhone 13 seriju.

iPhone 12 serija žari i pali europskim tržištima upakirana u novi/stari dizajn s nikad boljim ekranima i kamerama. Pitamo se čime nas to može iznenaditi iPhone 13 serija.

Poznati analitičar i čitač budućnosti iz Appleova graha, najavljuje opet četiri modela iPhone 13 serije, koju će Apple predstaviti najesen.

Po tko zna koji put priča se o manjem notchu u zaslonu, a Kuo to potvrđuje tvrdnjom da je Apple presložio sve one senzore koji u njemu stanuju i tako dobio prostora za njegovo smanjenje. Ne znamo doduše hoće li ga smanjiti sa svih strana ili će samo biti “plići”.

Kuo najavljuje i 120Hz LTPO panele za sva četiri iPhone 13 modela ali i bolje kamere. Naime, ove je godine samo iPhone 12 Pro Max opremljen sensor-shift stabilizacijom slike, a prema njegovim saznanjima, dobit će je svi iPhone 13 modeli.

LiDAR senzor će međutim ipak ostati ekskluziva iPhone 13 Pro modela.

Najabljuje Kuo hrabro i bolju autonomiju odnosno veće baterije za sva četiri iPhone 13 borca i to zahvaljujući smještanju SIM utora direktno na matičnu ploču, što će ostaviti više mjesta za veću bateriju.

Uz sve te dobre vijesti Kuo najavljuje i manje dobre. Naime, iako smo se tome nadali, Apple ni na iPhone 13 seriji neće Lightning zamijeniti USB C portom.

Možda jednog dana…

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sir Oliver

Popapat će android flegšipove za doručak … šala mala … ručak i večeru

Mate

Ma da.. zato android ne prodaje niti jedan flagship.. svi su na Jabuci. Ajde malo smanji doživljaje… Za 1500€ otprilike koliko će koštati ovaj komad hardwarea .

Sir Oliver

Baš sam se pitao tko će se prvi nać komentirat

Čiz Liver

Pises gluposti kao i uvijek samo sto te drugi ozbiljno shvacaju i jos uvijek komentiraju tvoje nebuloze..

Gizda

I jedino 150$ veća cijena.

Čiz Liver

Koja je to prednost type C utora?
Mene je zivcirao uzasno zbog nakupljanja prasine i prljavstine.

Sir Oliver

E, to je pravo pitanje.

Gizda

Samo utipkaj USB C vs Lightning u Google i mislim da bi ti sve trebalo biti jasno

SonicMoose

Ma da ga naprave i bez utora raja bude kupovala kao blesava jer bi to bila inovacija. Znaci kupis uredaj a kada baterija bude na 0 moras u servis za punjenje iste; 25€ po punjenju od 0-100%. Nadopunjavanje 20€.

Amel

Da video glasine od ovog Kua da će Apple predstaviti iPhone sa holepunch kameru 2022.