Ako ste baš u potrazi za novim bicikom, svakako bacite oko na ovaj. Riječ je o cool električnom brdskom biciklu opremljenom Shimano mjenjačima i gumama za sve uvjete. Sad je 40% jeftiniji, a osigurana je i besplatna duty-free dostava s EU skladišta.

27.5″ kotači, okvir od čvrste i lagane legure aluminija, kvalitetni Shimano mjenjači na oba kotača kao i disk kočnice straga i sprijeda dovoljni su da privuku pažnju.

Nosivost je deklarirana na 120Kg, a moćan 250W elektro-motor ponijet će vas brzinom do 25km/h. Dva su režima rada – asistirano okretanje pedala i klasično okretanjem pedala kao svaki drugi bicikl.

Na jednom punjenju njegova baterija pruža domet od 100km, a izmjenjiva je.

Shimano mjenjač s 9 brzina i amortizer na prednjoj vilici jamči ugodnu vožnju.

Ima udobno sjedalo, LED svjetla straga i sprijeda kao i putno računalo na upravljaču.


YADEA YS500 električni brdski bicikl u Cafago webhsopu sad je na akciji i 40% jeftiniji i tvoj može biti za €1189 uz besplatnu duty-free dostavu s EU skladišta.

Prethodni članakiPhone 12 i iPhone 12 mini odsad i u ljubičastoj, prednarudžbe u tijeku
Sljedeći članakStiže Google Guacamole, nije umak ali će vam se svidjeti
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leone

Ja sam na vašu preporuku i link kupio na TomTop robotski usisivać 02.04. i još ga čekam a šalje se iz Njemačke ,kažu. Vjerojatno se šalje iz Njemačke ali prije mora doći iz Kine, bježite od tih stranica. A vama preporučujem da se ne prodajete za sitnu lovu s plaćenim oglasima kao ovaj za el.biciklu.

Damjan

Ha vidiš kako je danas u Njemačkoj, povijest se ponavlja, oduzimaju se ljudska prava, lockdown, policijski sat… Nije niti čudo da ti usisavač nije stigao, i tko zna kada će.
Drugi puta uzmi sa skladišta iz Sjeverne Koreje, prije će ti doći.

Toni Jerković

Leone, ne znam koliko se čeka ali to je dosad nešto više od 2 tjedna. Bitno je u konačnici da ti dođe i da bude bez carine kako i stoji. Vjerojatno dostavljaju iz Kine na svoja EU skladišta pa prepakiraju kako bi kupci bili oslobođeni poreza i carinjenja. Nadam se da će ti stići uskoro. Za moje sitne pare od oglasa ti ne vodi brigu…

Leone

Da, ali je navedeno da dostavljaju u roku nekoliko radnih dana, a to sigurno nije evo sada više od 20 dana, uplatu sam napravio 02 04.2021., nema veze ja ću svoj novac dobiti od PayPal-a, i kupiti na drugm mjestu.
Samo sam htio kazati da je to loša reklama za smartphone hrvatska.com koji preporućuje ovu stranicu za kupnju. Smartphone Hrvatska pratim od samih početaka, tako da nisam puno istraživao navedenu stranicu jer sam vjerovao smartphoneHrvatska.com.