Naslovnica O blogu

O blogu

SmartphoneHrvatska© ima za cilj svakodnevno zabavljati i informirati kako lokalnu tako i regionalnu publiku na temu pametnih telefona, tableta, gadgeta i telekomunikacija općenito.

Ovdje pronađite testove i recenzije mobitela i gadgeta, unboxinge, tutorijale pa i savjete na upit o best buy telefonima.

Svima onima, kojima smeta povremena akutna nepismenost, pravopisne, gramatičke, semantičke i druge greške ili grješke, nek’ se ne zadržavaju dugo jer ovo nije CNN ni BBC. Ovo je ponajprije zezancija. Katkada i dobra.

SmartphoneHrvatska u svrhu pokrivanja troškova, povremeno objavljuje i sponzorirane članke, koji su tako jasno istaknuti i nužno ne odražavaju stav autorskog tima. 

Recenzije uređaja na SamrtphoneHrvatska blogu i YouTube kanalu nikad nisu, niti će biti sponzorirane i nastaju nakon najmanje jednog tjedna korištenja uređaja. Objektivne su i nepristrane, začinjene zrncem osobnog mišljenja autora.

Savjeti koje dajemo uvijek su u najboljoj namjeri, a SmartphoneHrvatska niti njen autorski tim nisu ni u kojem slučaju odgovorni za nezadovoljstvo odabirom uređaja ili kvarovima koji na njima mogu nastati.

Urednik i autor: Toni Jerković