O blogu

SmartphoneHrvatska© je dnevni blog o novostima iz svijeta pametnih telefona, tableta i mobilnih telekomunikacija općenito.

Pokrenut na Božić 2011, ovaj blog ima za cilj svakodnevno zabavljati pa donekle i informirati svekoliko pučanstvo, kako lokalno i regionalno, tako i globalno.

Ovdje pronađite testove i recenzije uređaja, unboxinge, novosti iz svijeta mobilnih tehnologija, sve o ponudi lokalnih mobilnih operatera, jailbreak i root tutorijale, savjete ali i info o tome u kojoj birtiji je netko zaboravio testni iPhone, kako kvalitetno odraditi drop test skupocjenog smartphonea te čija majka crnu vunu prede.

Svima onima, kojima smeta povremena akutna  nepismenost, pravopisne, gramatičke, semantičke i ine greške ili grješke nek’ se ne zadržavaju dugo jer ovo nije CNN ni BBC. Ovo je ponajprije zezancija. Katkada i dobra.

Ako vam ne smeta dnevna doza sarkazma, ironije, granično neukusne sprdnje na svoj i tuđi račun, a ujedno ste strastveni zaljubljenik u smartphone, tablete i gadgete općenito, SmartphoneHrvatska je mjesto za vas.

Urednik i autor: Toni Jerković