Marketing

SmartphoneHrvatska je dnevni blog s tematikom mobilnih telekomunikacija, smartphonea, tableta i gadgeta. Svakodnevno osvježavana novim sadržajima SmartphoneHrvatska, vijestima, testovima i recenzijama privlači svakim danom sve veći broj posjetitelja i tako predstavlja idealno mjesto za vaš oglas.

SmartphoneHrvatska na mjesečnoj bazi broji preko 230 000 posjeta, 120 000 jedinstvenih posjetitelja i preko 800 000 otvorenih stranica. Posjećenost stabilno raste iz mjeseca u mjesec.

Po povoljnim uvjetima nudimo vam zakup oglasnog prostora na premium pozicijama, po broju prikaza ili na dogovoreni period. Ovisno o potrebi moguće je dogovoriti se i za druge formate i pozicije.

Pogledajte prikaz samo nekih od pozicija i formata koje možete zakupiti i tako predstaviti svoje proizvode i usluge.

OGLAŠAVANJE-POZICIJA-BANNERA

Ukoliko vašoj kampanji više odgovara promocija putem objave sponzoriranih članaka, možete i to dobiti. Sponzorirani članci su na dogovoreni period „zalijepljeni“ na prvu poziciju na blogu, a nakon toga trajno ostaju u arhivi.

Ako ste zainteresirani za oglašavanje na blogu SmartphoneHrvatska, obratite nam se na tonijerkovic@gmail.com ili na mob: 098/177-4661 i zatražite dodatne informacije. Odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.