Eldar Murtazin, tip koji puno toga zna, na twitteru je objavio kako ima informaciju da će nadogradnja Galaxy S2 i Note-a biti dostupna 1. ožujka. Nadogradnja će navodno biti dostupna putem Samsung Kiesa ali OTA (over the air). Dinamika nadogradnji ovisit će kao i uvijek o geografiji i mobilnim operaterima pa će nekima biti dostupna prije, a nekima kasnije. (čitaj u Hrvatskoj)

Vjerojatno ste pročitali i rekli Murta-šta. I ja sam kad sam prvi put čuo to ime. Evo kratke biografije tog finog gospodina. Eldar Murtazin urednik je poznatog internetskog portala mobile-review, a vjerojatno i ruski špijun jer je zapravo nevjerojatno koliko puta dosad je u javnost procurio informacije o novim pametnim telefonima i inim uređajima. I to točne informacije. Poznat je po tome što se posebice zamjerio Nokiji maznuvši im nekoliko prototipova i testnih modela uređaja te objavivši preuranjene recenzije i tako to. Nokia ga je tužila i slala specijalce u njegov stan u potrazi za ukradenim  uređajima. Jadni Eldar, ljudi mu ubacuju prototipove u sandučić. Nije on kriv.

Trebalo bi ga pitati koliko centimetara snijega će pasti u Splitu za vikend i ima li dovoljno lopata.

Unatoč Murtazinovu autoritetu na području tehno špijunaže, ovu informaciju treba uzeti s dozom rezerve. Svejedno se radujete zar ne:-)

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments