Kao što vjerojatno znate, trenutno je aktualna beta 3 iOS 5.1 koju samo registrirani developeri imaju priliku isprobati. BlogdoiPhone  se navodno dokopao Golden Master verzije te su objavili neke zanimljive screenshotove, koji nam govore o mogućim novitetima u iOS-u.

Jedan od screenshotova prikazuje novi način pokretanja Kamera aplikacije direktno s lockscreena. I dosad je to bilo moguće ali tipka kamere nije vidljiva odmah već je potrebno dvoklikom na Home tipku najprije dozvati tipku te klikom na nju pokrenuti Kameru. iOS 5.1 će izgleda stalno imati tipku za kameru na lockscreenu te će se guranjen kamera tipke prema gore pokretati Kamera aplikacija. Na taj će se način još brže dolaziti do fotografije odnosno videozapisa.

Drugi objavljeni screenshot ukazuje na mogućnost da Siri dobije nove lokalizacije, kao što je obećano. Ovdje se vidi da je lokalizacija Siri na Japanski spremna.

IOS 5.1 trebao bi biti objavljen u ožujku zajedno s iPadom 3, a ostaje i nada da će nova verzija softvera ispraviti problem ubrzanog trošenja baterije na iPhonu 4S.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments