U LG-u suočito nestrpljiv i nisu se mogli suzdržati do kraja mjeseca pa su  i službeno u javnost izišli s prezentacijom svog phableta (čitaj: ne znam jel telefon ili tablet). U nastavku pročitajte o specifikacijama ove LG-eve mrcine.

Samsungov Galaxy Note počeo je kružiti svijetom i izaziva miješane emocije o tom jeli prevelik ili nije. LG je odlučio ponuditi svoju inačicu cross overa između tableta i prevelikog pametnog telefona. Na vama je da prosudite stane li ovakvo čudo u džep i hoćete li glupo izgledati govoreći u mini televizor.

LG Optimus VU dolazi s 5” IPS LCD zaslonom, razlučivosti 1024×768 i omjerom stranica 4:3, što mu daje poprilično čudan izgled. Podržana je i digitalna olovka kao na Galaxy Note-u.  Pokretan je 1.5MHz dual core procesorom i 2.3 Gingerbread verzijom Androida. s 1GB RAM-a. Imat će i 8MP kameru, 8GB interne memorija te podršku za LTE prijenos podataka. Optimus VU će biti samo 8.9mm tanak i imat će bateriju od 2080mAh.

Iako neće biti isporučivan s ICS-om u LG-u obećavaju nadogradnju u roku 3 mjeseca od početka prodaje koja bi na azijskom tržištu trebala početi u ožujku.

Mislim da Optimus VU ima šanse samo ako u paketu dolazi i teta sa fotki.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kokolo

Složio bih se s zadnjom rečenicom u članku, ovo je promašaj samo takav, jedino ako ludi Kinezi i ostali Azijati ne polude za ovim, u što isto nekako sumnjam.