Dobro poznati alternativni web preglednik za Android uređaje Dolphin Browser, jučer je dobio zanimljivu nadogradnju na verziju v7.4, koja donosi integraciju Dolphin Sonara. Radi se o dodatku, koji omogućuje navigaciju i pretraživanje koristeći glasovne naredbe po uzoru na Appleovu Siri.

Po mišljenjima mnogih Dolphin Browser je najbolji alternativni web preglednik na Android uređajima. Tome svjedoči i podatak da je od pojave aplikacije na tržištu 201o, Dolphin Browser preuzet u 12 milijuna primjeraka. Svojom brzinom, atraktivno dizajniranim korisničkim sučeljem, punom integracijom Adobe Flasha te navigacijom baziranoj na praktičnim gestama, Dolphin Browser surfanje internetom pretvara u jedno iznimno pozitivno iskustvo.

Dolphin Sonar čini web preglednik još zanimljivijim. Korištenjem Googleovih voice recognition API-a vaše se glasovne naredbe pretvaraju u tekst, a postoje i specijalizirane glasovne naredbe za navigaciju sučeljem, otvaranje novog taba, povratak na prethodnu stranicu, dijeljenje s drugima, postavljanje bookmarka itd. Jedino što nedostaje bi bila mogućnost komunikacije s nativnim aplikacijama tipa Kalendar, da Sonar bude dostojna konkurencija popularnoj Siri na iOS uređajima.

Dolphin Browser besplatno preuzmite u Android Marketu.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments