HTC je na MWC-u u Barceloni ovaj tjedan predstavio svoju novu liniju pametnih telefona pod nazivom HTC One. Uz njih je predstavio i HTC Media Link HD, dodatnu opremu koja omogućuje bežični stream sa vašeg HTC One uređaja na HDTV Televizor s HDMI ulazom.

HTC Media Link HD spaja se na jedan od slobodnih HDMI ulaza na vašem televizoru te istovremeno na vašu kućnu WiFi mrežu. Pod uvjetom da je vaš HTC One smartphone spojen na istu lokalnu mrežu, jednostavno i praktično stremate sadržaje sa smartphona na televizor i na taj način prikazujete filmove u HD razlučivosti, fotografije i zapravo bilo što. Sve što se prikazuje na zaslonu telefona prikazuje se i na zaslonu televizora.

Ono što je fantastično jest mogućnost istovremenog streamanja jednog sadržaja i obavljanja nekih drugih radnji na uređaju. Tako da u slučaju da za vrijeme prikazivanja filma možete primiti poziv, fotografirati ili obaviti što vam srce poželi, bez prekida filma na televizoru. Cool zar ne?

Nije još poznato koliko će ovaj dodatak koštati i koji će sve HTC-ovi biti kompatibilni s njim. HTC One X, sigurno jest:-)

Pogledajte kako to izgleda u zbilji:

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments