Glasine o izgledu i specifikacijama slijedećeg u nizu iPhona uvijek privlače posebnu pozornost štovatelja Apple proizvoda. Iako su glasine o nadolazećem Samsung Galaxy S3-ojci dosežu klimaks, maštoviti i talentirani Antonio De Rosa izrazio je sav svoj artistički talent na jednom od zanimljivijih iPhone koncepata.

De Rosa se ovaj put izgledom poprilično udaljio od Apple filozofije i otišao u Android smjeru. Njegov iPhone je suludo tanak, iznimno oštrih bridova koji zapravo čine LED obruč za svjetlosne notifikacije. Ovaj koncept iPhona nema tipki na bočnim djelovima, sve tipke su na gornjem bridu što uređaju daje tako oštre bočne bridove. Nema tradicionalnog SIM-a, podržava 4G/LTE, Siri te sadrži sve moguće senzore.

De Rosin konceptni iPhone ima i ni manje ni više no 3 Retina zaslona. Bolje rečeno zaslon je podijeljen na tri dijela. Glavni dio zalona, koji je usput budi rečeno poprilično velik ima dva tanka zaslona pri vrhu i pri dnu. Gornji je zamišljen kao dio odgovoran za notifikacije, a donji za dock i multitasking.

Evo još par:

Pišite nam jel vam se sviđa i ne zaboravite da se radi o konceptu!

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments