Galaxy Nexus dobio službeni MIUI ROM

 

Galaxy Nexus je i dalje jedan od najboljih Android uređaja na tržištu, a MIUI Custom ROM je jedan od najpopularnijih neslužbenih ROM-ova za Android uređaje. Spoj jednog i drugog daje vrlo atraktivan i funkcionalan Android smartphone. Ako vam je stock ICS na vašem Galaxy Nexusu dosadio, u nastavku pročitajte što i kako.

Oni koji nisu čuli za MIUI vjerojatno niti ne posjeduju Android uređaj ili nisu niti razmišljali o rootu ili Custom ROM-u. MIUI je uz Cyanogenmod jedan od najpopularnijih Custom ROM-ova dostupnih za veliki broj Android uređaja. Dizajnom sučelja MIUI donekle podsjeća na iOS, a funkcionalnošću je svakako bolji od svakog stock ROM-a te velike većine modificiranih. Najupadljivija karakteristika ovog  MIUI ROM-a je da nema “ladicu” s aplikacijama kao svi drugi Androidi već ima ikone za aplikacije na home screenu poput iOS uređaja. Ako želite sve na jednom mjestu uvijek možete napraviti mapu u koju ćete smjestiti sve aplikacije.

Ako vam se ponekad čini da je korisničko sučelje prekomplicirano i da se konstantno gubite tražeći aplikacije ili funkcije onda je MIUI ROM će biti dovoljno jednostavan za vas.

Evo još par screenshotova:

Na ovom linku pronađite MIUI ROM za vaš Galaxy Nexus te upute kako to napraviti. Prilično je jednostavno:-)

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.