Napokon! Tele 2 je večeras predstavio svoju novu tarifu pod nazivom Revolucija. Naspram svih ostalih tarifa hrvatskih mobilnih operatera i jest “revolucija”. Nadamo se samo da će ovime ponukati i ostale igrače na slične poteze.

Revolucija tarifa pretplatnicima za 150 kuna mjesečno  nudi neograničene razgovore i neograničene SMS-ove prema svim mrežama u Republici Hrvatskoj te 500MB podatkovnog prometa. To nije sve, u tarifi Revolucija nema naplate uspostave poziva.

U cijenu pretplate nisu uračunati pozivi prema međunarodnim mrežama, pozivi ostvarene u međunarodnom roamingu, pozivi prema uslugama s dodatnom vrijednosti, faks ili podatkovni pozivi, MMS te naknada za radijsku frekvenciju u iznosu od 10 kn mjesečno.

Tijekom promotivnog razdoblja do 31.05.2012., tarifa Revolucija dostupna je za aktivaciju novim i postojećim Tele2 pretplatnicima, a kad je aktivirate možete je koristiti zauvijek.

Uz tarifu Revolucija moguće je aktivirati pretplatničke podatkovne pakete S, M, L, XL, te opciju Uređaj uz kupnju mobitela. Tarifu Revolucija moguće je aktivirati i bez ugovaranja minimalnog trajanja ugovora, ukoliko ne uzimaš telefon.

Zasad nismo uočili kvaku 22:-)

Detaljnije pročitajte ovdje

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments