Sjećate se Max Payne-a? Onog lika koji se baca niz stubište s dva pištolja u rukama i u letu potamani sedam do deset zlikovaca s mitraljezima. Da baš njega. Uskoro ćete popularnu PC  pucačina iz trećeg lica, na sveopći  prijezir drugih, moći zaigrati dok čekate red u banci, u čekaonici zubara ili na nedjeljnoj misi. U sva tri slučaja predlažemo slušalice;-)

Ova sad već 10 godina stara pucačina vodi vas u ulogu iskusnog detektiva, koji u film noire stilu kroči svijetom i bez milosti ga čisti od “bad guys” po principu pucaj pa onda pitaj. Filmska atmosfera, animacije i glas naratora i takozvani “bullet time” u kojemu svijet oko sebe stavljate u slow motion čine Max Payne igricom za pamćenje. Grafika u visokoj razlučivosti je posebo optimizirana za mobilne uređaje, a touch kontrole se daju podešavati pa će svaki debeli i mršavi palac naći svoju mjeru.

MaxPayne bit će dostupan 12. travnja na iOS-u a podržavat će 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4, iPad 1, iPad 2 i naravno novi iPad (iPad 3). Android korisnici morat će se strpiti do 26. travnja, kada će Max početi s pucnjavom po Play Storu.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments